Despre noi

InterElectronic Hungary Kft. - Specialist în echipamente de producție electronică din 2003

Bine ați venit în lumea InterElectronic Hungary Kft. unde ne folosim experiența noastră de peste două decenii în domeniul echipamentelor de producție electronică pentru a-i ajuta pe partenerii noștri să atingă cel mai înalt nivel de soluții de producție. Din 2003, compania noastră s-a angajat să distribuie echipamente de producție de ultimă generație care se concentrează pe eficiență și calitate.

Misiunea noastră

InterElectronic Hungary Kft. își propune să sprijine partenerii săi în competiția de pe piață cu cele mai moderne echipamente de producție electronică, cu ajutorul experților. Credem că tehnologia avansată și echipamentele fiabile sunt cheia succesului industriei și ne străduim în permanență să introducem cele mai recente inovații.

Produse și servicii

InterElectronic Hungary Ltd. oferă o gamă largă de produse, inclusiv cele mai noi echipamente de producție electronică și servicii suplimentare:

    Linii de producție automatizate Soluții complete pentru producția eficientă și precisă de componente electronice.
    Mașini SMT de înaltă calitate pentru plasarea rapidă și fiabilă a componentelor.
    Mașini inovatoare de inserție hibridă THT, echipamente de formare și tăiere, mașini de lipit selectiv.
    Sisteme de lipire Tehnologii moderne de lipire pentru îmbinări perfecte, cuptoare, fie în fază de vapori, fie în vid...
    Sisteme avansate de inspecție și testare pentru minimizarea defectelor de fabricație, chiar și cu asistență AI
    Întreținere și service Servicii profesionale de întreținere și reparații pentru a asigura funcționarea continuă.
    Consultanță și consiliere Asistență de specialitate pentru optimizarea proceselor de producție și introducerea de noi tehnologii.

Inovație și calitate

InterElectronic Hungary Kft. este dedicată inovației și calității. Monitorizăm în mod constant evoluțiile tehnologice și nevoile clienților noștri pentru a oferi cele mai bune soluții. Lucrăm în strânsă colaborare cu partenerii noștri pentru a oferi soluții personalizate.

Citiți aici despre cel mai recent premiu pe care l-am primit...

Durabilitate și responsabilitate

Sustenabilitatea și conștientizarea problemelor de mediu sunt importante pentru compania noastră. Energia este produsă și utilizată într-un mod ecologic și durabil. În toate activitățile noastre, ne străduim să ne reducem la minimum amprenta ecologică și să susținem cauza protecției mediului. În propriile noastre birouri și depozite, folosim panouri solare și pompe de căldură pentru răcire și încălzire cu emisii zero pe tot parcursul anului.

Contactați

Vizitați site-ul nostru pentru informații detaliate și contactați-ne pentru a vă ajuta să proiectați liniile de producție electronică ale viitorului!

InterElectronic Hungary Kft. - Partenerul dumneavoastră în producția de electroniceDownload: Introduction of InterElectronic


Echipa de la InterElectronic Hungary Kft. este pregătită să vă ajute să reușiți cu expertiza și soluțiile noastre inovatoare. Contactați-ne și descoperiți cum putem face împreună ca procesele dumneavoastră de fabricație să fie mai eficiente și mai eficace!