Servicii

Listă preţuri, documentaţii


Listele de componente şi de preţuri cât şi produsele se pot descărca de pe site.
Pentru echipamentele complexe după o înţelegere prealabilă vă trimitem o ofertă complexă.
Se pot descărca documente informative, manuale de utilizare ale majorităţii produselor.
La sediul firmei se pot  comanda, cumpăra produsele, componentele acestora, piesele de schimb, accesoriile acestora etc.
 
Discounturi


Vă putem oferi discounturi pe bază de cantitate, la cantităţi dinainte stabilite. Despre acasta puteţi obţine informaţii suplimentare de la colegii noştrii.
Livrările programate şi continue sunt rezervate pentru producători. La termenul stabilit produsul comandat se livrează la preţul dinainte stabilit. Preţul în aceste cazuri este valabil până la revizuire şi este difert de cel de până acum.
Transport prin curier


Oferim transport cu plata la destinaţie pe tot cuprinsul ţării. Comenzile până la ora 14 sunt trimise în aceeaşi zi astfel a doua zi sunt la destinaţie. Factura conţine preţul transportului. Pentru extern livrările se fac prin DPD sau alte firme la cererea clientului.
Pentru clienţii fideli


Pentru clienţii fideli procurăm şi produse care nu se află pe stoc, prin comenzi anunţând clientul telefonic la sosirea mărfii.
Consultanţă


Pentru consultanţă despre produsele oferite de către firma noastră rugăm utilizatorii să se adreseze personalului din firma noastră.
Garanţie


Garanţia pentru produsele comercializate de către firma noastră este de 12 luni, la înţelegere se poate prelungi cu încă 12 luni.
Piese de schimb


Asigurăm în continuare reparaţia produselor comercializate de către noi în timpul garanţiei sau postgaranţiei, cât şi asigurarea pieselor de schimb şi a accesoriilor pentru acestea.
Service


Pentru defecţiuni la produsele noastre apelaţi la serviceul nostru.
Echipamentul adus pentru reparaţie este curăţat şi după remedierea defecţiunilor este controlat în amănunţime pentru a detecta alte posibile defecţiuni.